torsdag 30 mars 2017

Veteraner ska hedras

Onsdag är mötesrace från morgon till kväll och då gäller det att hitta små andningshål för egen tid. Jag har hittat ett runt lunch och det är att boxas, bra för konditionen och bra för hjärnan och verkligen få utlopp för allt adrenalin som samlas. Jag är förvisso blåslagen och skakig i hela kroppen när jag går därifrån men så mycket gladare och piggare i längden. Har dessutom hittat världens bästa sparringspartner i Bosse som jobbar på IT avdelningen!!!
Tråkig votering som innebar att sossarna valde att skicka tillbaka frågan om att göra veterandagen till allmän flaggdag för ytterligare en förhalning via konstitutionsutskottet. Trams säger vi. Skickar staten ut människor i krig bör vi i alla fall hedra dem som kommer tillbaka och de som aldrig kommer tillbaka genom en allmän flaggdag!
Avslutar kvällen tillsammans med jakt & fiskeklubben som bjudit in två företag för att demonstrera sina produkter och prata säker jakt för oss. Bra diskussioner och möjlighet att testa simulatorskytte med rödljusprickar. Och innan någon blir tokig, nej vi skjuter självklart inte skarpt i riksdagen.


Inga kommentarer: