torsdag 30 mars 2017

Kaosen i partiet klart överdriven


Håll i hatten men denna tisdag har miljö- och jordbruksutskottet inget tisdagssammanträde. Det betyder inte att jag kan ligga och dra mig i sängen utan det är bara att kliva upp, packa väskan och åka till Stockholm för att jobba. Skönt med några timmar helt obokad och gudarna ska veta att tiden flyger iväg på kontoret. Passar på att träffa handläggar Henrik i en solig hörna av riksdagen och planera verksamheten.

Tisdagar innebär gruppmöte och jag måste skriva något om detta trotts allt. Det har cirkulerat mail och ryktesspridning om den interna krisen i moderaternas riksdagsgrupp i pressen under flera dagar nu och jag vill dementera detta.
Vi som parti har just avslutat en fantastisk konferens där stämningen vara på topp. Tyvärr finns det människor utanför partiet som vill oss illa och har ett egenintresse i att det går dåligt för partiet ( läs andra partier ).  Dessa personer tillsammans med media just nu gör så klart allt för att det ska gå dåligt för oss. Hur som helst, vi har en partiledare som är taggad och på hugget nu, vi har en organisation som är hungrig och sugen på valrörelse och vi har en riksdagsgrupp som vill bli större och sluta sitt i opposition mera.


 


Inga kommentarer: