tisdag 29 november 2016

Partiets grundutbildning

Det är inte alltid helt lätt att veta var man ska börja om man i vuxenålder bestämmer sig för att bli politiskt aktiv. Moderaterna i Västmanland organiserar därför en rad olika utbildningstillfällen i olika nivåer för både gamla och nya medlemmar. Vi har till och med en utbildning för intresserade som ännu inte tagit steget till att bli medlemmar ännu.
Under två år har vi kört en grundutbildning och de avslutade sin kurs med att besöka mig och Jessica Polfjärd i riksdagen under lördagen.
En kul och frågvis grupp fick möjlighet att inte vara se mer av riksdagens lokaler utan även fråga om precis vad de ville. Vi fick frågor om allt från riksdagsordningen till konsekvenser av det Amerikanska presidentvalet. jag gillar verkligen den här typen av arrangemang, så mycket roligare med dialog än en monolog när man håller en "föreläsning" om något.
Västmanlänningarna hade plats kvar i bussen hem så jag fick skjuts hem direkt, vilket lyx. Hade egentligen tänkt mig en pizza och däcka i soffan men plötsligt klickade energin in och det blev både julpyntat och julfika i lägenheten.


Inga kommentarer: