lördag 22 februari 2014

Valfokus seminarium

Organisationen står förbered för valrörelse nu och då gäller det att hela tiden lära sig det senaste och dessutom analysera varför vi tror på det vi gör.
Moderaterna i Västmanland anordnar just nu valfokusseminarium för våra medlemmar. Torsdagskvällen ägnades åt det stundande Europaparlamentet, det vill säga Sveriges andra riksdag. vi fick först träffa och lyssna på partiets nya analyschef Per Nilsson som med hjälp av statetisk kan förklara precis vad som helst. En hjärna och analytisk förmåga jag bara kan drömma om. han har dessutom förmågan att göra de mest komplicerade saker pedagogiska.
Sedan fick vi lyssna på Carl-Oskar Bohlin som är en partiets toppkandidater till Europaparlamentet. Han driver dessutom en kandidatur som är lättförståelig, Europa ska jobba och inte söka bidrag.
Efter en mycket lång dag med stora och små frågor är det riktigt skönt att komma hem till mitt nystädade hem ( tack RUT ) och sjunka djupt ner i soffan och sakta somna med fjärrkontrollen i handen...ytterligare en glamorös kväll i mitt liv.
Mer om RUT reformen har till exempel Susanne Henning från Arboga skrivit mer om här.

Inga kommentarer: