onsdag 26 november 2008

Alliansens vänner


Nystartad hemsida som kan vara värt att gå in på.

Jag skriver ju en hel del om politik här, allianspolitiken finns på många olika nivåer och ser gansak olika ut över landet. Men det som förenar oss överallt är viljan om att förändra Sverige och det är det Alliansens vänner gör.

"Alliansens Vänner är ett nätverk. Du blir alliansvän genom att registrera dig på denna hemsida. Gör det! Vår tanke är att nätverket ska växa och väcka det slumrande engagemang som vi är övertygade om finns för samhällsfrågor och för de idéer och värderingar som alliansen står för.

Alliansens Vänner har, som så många andra nätverk, växt fram bland en mindre grupp vänner med ett gemensamt intresse och engagemang. Nu vill vi att detta nätverk ska växa långt utanför våra kretsar. För Alliansens Vänner är till för alla som delar våra tankar och idéer. Vi vill engagera alliansvänner i alla åldrar och från hela landet.

Vi har många gånger förundrats över att borgerliga väljare är så tysta trots att de ofta har ett intresse och engagemang i politiska frågor. Vi vill ändra på detta. Vi måste våga säga att vi faktiskt tycker att Sverige är på rätt väg. Det är så många som klagar på regeringen att det är på plats med lite faktabaserad moteld ibland. För det är inte bara i media som den politiska matchen avgörs. Den utspelas varje dag i det lilla – på fikapauserna på jobbet, på fester och middagar och – inte minst – i TV-soffan där hemma.

Tycker du som vi, att Sverige är på rätt väg och vill se mer allians inför valet 2010? Berätta i så fall det för andra. Och gå med i vårt nätverk av alliansvänner. "

Inga kommentarer: