torsdag 10 november 2016

Övertrött i kubik

Nu i efterhand vara det en jättedålig ide att gå på valvaka en hel natt. Jag är trött som ett djur, och tänker inte helt rationellt just nu.
Tyvärr, tillåter inte mitt arbete några längre pauser för att ta igen en natt utan sömn så det är bara att ånga på men med mycket kaffe i kroppen.
Radion hemma var såklart intresserade av vad ledamöterna tyckte om det amerikanska president valet och jag fick möjlighet att reflektera lite tillsammans med socialdemokraten Anna Wallen i P4 Västmanland. Vi fick dessutom debattera avtalsrörelsen och den undersökning som radion gjort om studenter som arbetar på bemanningsföretag. Det är verkligen tråkigt att företagen utnyttjar den möjlighet som finns för studenter att jobba extra bredvid sina studier men hur det ska gå till är en fråga för arbetsmarknadens parter att lösa och inte en partipolitisk fråga. I grunden så behöver Sverige fler jobb och en flexiblare arbetsmarknad.
Jag är ordförande för den Svensk Indiska parlamentariker föreningen och vi ordnade ett kvälls seminarium tillsammans med den svensk indiska föreningen igår kväll. Vi hade Henrik Sundblom på besök för att berätta om sin nya bok " På spaning efter det nya Indien". Välbesökt trots all snön som gjort kommunikationen i Stockholm näst intill omöjlig.

Inga kommentarer: