lördag 14 maj 2016

Konferens med stolthet och tradition

Den moderata landstingsgruppen i Västmanland sammanträder i dagarna två. Vi befinner oss i Ramnäs som pendlar mellan sol och regn. Efter förra veckans värmebölja känns det nästan lite konstigt när termometern går under 10 grader
Vi började första dagen i alliansformat tillsammans med liberaler, kristdemokrater och centerpartister från länet för att diskutera vår kommande gemensamma budget. Sedan följde en eftermiddag och lördag i ensam regi.

Ett spännande och lite oväntat inslag under konferensen var besök av en operasångerska. Vi fick jobba med röstträning och scenframställning på ett sätt som vi kanske inte är helt vana vid. Hon redogjorde bland andra saker dåliga exempel från kammardebatter i riksdagen, jag är lite orolig för att hon tittade på min senaste debatt som inte vara något retoriskt mästerverk även om innehållet var bra.Vi övernattar på vackra Schenströmska herrgården. En herrgård med både stolthet och tradition enligt dem själva. Jag har inte bott här tidigare även om jag varit här förut. Rummen och konferensen är helt ok men det som lyfter hela vistelsen är den fantastiska maten, det är sällan man får så här pass bra konferens mat.

Inga kommentarer: