måndag 25 maj 2015

Nyhetsmorgon och Anna


Känslan att få vakna upp i sin egen säng med solen strålande genom fönstret och veta att man får äta frukost i lugn och ro är obeskrivlig just nu.
Slår på Nyhetsmorgon på TV4 till frukosten. Intervjuas gör Anna Kindberg Batra om sina månader som partiledare för Moderaterna och det som rubriceras som konflikten i partiet.
Den konflikt de syftar på är den om decemberöverenskommelsen och den person som från det Moderata riksdagsgruppen varit ute i media och berättat om sitt missnöje. Det är väll självklart att vi inte tycker likadant allihopa hela tiden, det är därför vi har valt att vara med i ett parti och där utveckla politiken. Att det är någon som är kritisk till de beslut som tas är inget konstigt, det händer hela tiden.
Men vi är ett parti där demokrati råder och beslut tas i demokratisk anda, vi röstar och det förslag som får flest röster vinner. Tråkig rubrik på ett annars väldigt trevligt program som visade upp moderaternas politikutveckling och det arbete som nu pågår för att granska en dålig regering och stoppa deras förslag på ett konstruktivt sätt.


Inga kommentarer: