söndag 28 september 2014

Då kör vi igen

Inser att de här bilderna kommit lite fel men det gör inte så mycket. Väskorna är packade inför mandatperioderna första stockholmsvecka och det kommer bli en lång vecka, det är mycket som ska ske den här veckan.


Vi börjar med ett första gruppmöte för den nyvalda riksdagsgruppen. Lite som att börja skolan, många gammal glada ansikten och några nya. Sanningen är även att det saknas några ansikten som jag hade förväntat mig att se. Men eftersom vi. Förlorade valet så minskar den moderata riksdagsgruppen från 107 till 84 ledamöter.


Först ut som talare är Fredrik Reinfeldts som berättar lite om tiden efter valet och en förenklad valanalys. Den stora valanalysen kommer senare och kommer analysera både valresultat och den interna organisationen med budskap och genomförande. Det är klarat att det hade varit kul att höra hans analys om hur kommande vecka kommer att se ut och även orden kommande regeringsförklaringen. Men eftersom inget vet någonting om hur Stefan Löfven planerar förs integrering får den analysen vänta.


Inga kommentarer: