tisdag 20 maj 2014

Superknack

En vecka kvar till EP valet och nu gäller det att höja tempot ytterligare. Det gäller för alla partier att få ut sina egna väljare men även att höja valdeltagandet som är skrämmande lågt till EP valet.
Jag vet inte varför valdeltagandet är så lågt, för mig är EP valet precis lika viktigt som nationella valet till hösten. En del av kritiken ska vi ta på oss inom politiken själva avstånden mellan politik och medborgare måste bli mindre samtidigt som det är upp till oss båda att söka informationen.
Moderater i hela landet storsattsade med en superknack. 50 000 dörrar skulle knackas under en dag och hela Sverige mobiliserade. I Västmanland hade vi team över nästan hela länet som knackade dörrar hela dagen. Här ser ni ett av gängen från Västerås.
Efter knackandet så ordnades det en trevlig afterknack vid expeditionen. Trots ett litet sommarregn hade vi det riktigt trevligt. Politik handlar om två saker för mig, det ena är att ha kul och det andra är att förändra samhället. Dessa två går hand i hand, annars orkar man inte.


Inga kommentarer: