tisdag 22 juni 2010

Stålmannen nej socialdemokrat

Hysteriskt roligt är det alltid när loggor och slogans återanvänds på olika sätt. Nu gör faktiskt sossarna något riktig roligt apropå återanvändning. Stålmannens S blir nu socialdemokraternas S, och inte vilket s som helst utan det står för storstad.

Kampen om väljarna är hård och det kommer vara en fight in i det sista fram till den 19 september, det är både vi som politiskt aktiva och alla proffstyckare eniga om. Kampanjerna pågår på alla plan, det knackas dörrar, delas ut flygblad, rings telefonsamtal och startas kampanjer på Internet Både vi moderat och socialdemokraterna finns på facebook och vi har både väldigt många medlemmar men även där är jakten om uppmärksamhet hård.
Nu startar enligt tidningen Resumé socialdemokraterna en facebook grupp för sossar i storstaden med stålmannen loggan, riktigt roligt.

Men i slutändan handlar det om innehåll, en bra logga ser väljarna snart igenom och då handlar det om politiskt innehåll. Sossarna tappar allra flest väljare i storstäderna och det beror framförallt på en politik som inte går ihop.

Inga kommentarer: