måndag 17 maj 2010

Tomas Högström (S)?

Intressant artikel i Fagersta posten i fredags. Socialdemokraterna gör vad som helst för att få makten i Landstinget Västmanland igen, det spelar ingen som helst roll med vilken politik eller snarare vems.
Vi har kämpat för att få till en upphandling av Bergslagssjukhuset i Fagersta, sossarna monterade sakta ned verksamheten. Vi har slutit ett avtal med Landstinget Dalarna om ett avtal där invånarna i Norra Västmanland kan åka till Avesta för vård. Vi håller just nu på att samtala med Dalarna om att fördjupa samarbetet

I fredagens Fagersta post beskriver artikeln hur Socialdemokraterna just kommit på att de ska förverkliga ett samarbete mellan Norra Västmanland och Avesta om de vinner valet. Intressant vallöfte, men enkelt, det är ju redan klart. Roligast i artikeln är att landstingsstyrelsens ordförande Tomas Högström benämns med partibetäckningen (S). Jag kan här och nu förmedla till omvärlden, Tomas Högström är fortfarande Moderat och ingenting annat. Man ska inte tro på allt man läser i tidningen.

Inga kommentarer: