torsdag 19 mars 2009

Avundsjukans ansikte


Idag har jag fått kritik för min blogg. Kommentarer har lämnats till min chef från någon om att jag har lagt tre stycken blogginlägg under vårt förra fullmäktige. Därför ska jag redovisa hur jag tänker, uppenbarligen är det någon som läser vad jag skriver!


Jag har skrivit om att fullmäktige startat, det inlägget gjorde jag medan vi väntade på att tekniken skulle komma igång i fullmäktigesalen. Nästa inlägg handlar om regionsdebatten mellan Tomas Högström och Glenn Andersson, det inlägget gjorde jag under själva debatten som tog nästan en timme. Inlägget sammanfattar hela diskussionenen utifrån mitt perspektiv, alltså har jag lyssnat. Mitt sista inlägg handlar om VLT´s artikel om långa fullmäktigemöten, det blogg inlägget skrev jag när jag satt utanför fullmäktigesalen och lyssnade på en monitor.


Från och med nu lovar jag att inte blogga från pågående fullmäktige. Jag tänker däremot sluta vara social i pauserna för att istället blogga då. Den här bloggen läses och mitt syfte med den är att informera om mitt arbete i och utanför politiken och det kommer jag fortsätta med. För mig handlar det yttrandefrihet och demokrati.

3 kommentarer:

Carin Lidman sa...

Hej Åsa!
Det är väl jättebra att det sprids info från flera håll från landstingsfullmäktige! Att blogga från debatten är ett sätt. Jag tycker fler skulle göra det. Så att intresset för detta forum blir större.
Hälsn pol sek kollegan i oppositionen!

Åsa Coenraads sa...

Tack kollegan, det värmer. Jag blev så arg bara...
/ Åsa

Annika Davidsson sa...

I Stockholm bloggar flera direkt från debatten. Varför skulle inte du kunna göra det? :-) //Annika