måndag 18 februari 2008

Inför fullmäktige

Planeringen inför onsdagens fullmäktige pågår för fullt just nu, eftersom det är ett tjänstemanna förslag som läggs upp behöver även vi i majoriteten diskutera igenom hur vi ställer oss till förslaget. Vi är sex partier i majoritet och det är klart att vi inte alltid tycker likadant om allting, hade vi gjort det så skulle vi ju kunna vara bara ett parti.

Sossarna har kritiserat oss för att vi redan nu säger nej till förslaget att stänga nattakuten i Köping och att vi inte vill flytta dialyspatienterna i Köping till Västerås. Vi får ta den kritiken, vi leder och styr Landstinget Västmanland.
Syftet med att släppa tjänstemannaförslaget officiellt var att lyssna på personal och verksamhet, alla skulle få möjlighet att kommentera och diskutera förslaget, demokrati. Detta har vi nu gjort och vi har kommit fram till att förslaget inte kommer bli det bästa för västmanlänningarna i det här läget och säger därför nej. Så det är självklart att sossarna och vänstern hänger läpp i det här läget, de har säkert riktat in sig på att kritisera allt i förslaget eftersom de själva inte har haft något att komma med.
Sossarna sa nej till skattehöjningen 2006, de sa nej till skattesänkningen 2008 och de kommer säga nej till en kommande skattesänkning 2009…hur går den logiken ihop egentligen?

Inga kommentarer: