söndag 2 april 2017

En heldag av debatter


Äntligen dags för länsförbundsstämma igen och den här gången var det riktigt många och riktigt bra debatter inlämnade. Eller så beror det bara på att jag är debattsugen just nu och att stämningen i partiet känns så positiv just nu.
Jag fick dessutom sitta med Fredrik Dalmo hela dagen och vi har dragit många debatter tillsammans under MUF tiden, och även om det var länge sedan sist så sitter takterna i för två gamla DOar.
Jag har framför allt debatterat brott mot barn gällande sexualförbrytelse och sedan donationsfrågan. I den senare råkar jag ha skrivit en väldigt bra motion i riksdagen också.

Gästtalare för stämman denna gång var inte mindre än partisekreterare Tomas Tobé som berättade om vägen fram till valet 2018 och hur vi ska jobba för att återinta Rosenbad tillsammans med Allians kompisarna. Det är inte vårt ansvar att rädda en dålig regering, det ansvaret ligger på Statsministern var ett tydligt budskap.
Vi fick även med oss en del matnyttigt inför en stunds kampanjande på gator och torg i ett soldränkt Arboga. Kampanj är verkligen så mycket roligare när solen lyser.


Inga kommentarer: