torsdag 16 juni 2016

Helt oacceptabelt

Så har det hänt igen, jävla demokratiterrorister. Ursäkta mitt språk men jag är riktigt förbannad.
Under onsdagens partiledardebatt i riksdagen var säkerheten rigorös efter den senaste tidens händelse. Vi vill hålla vårt parlament så öppet och transparent som bara är möjligt men när terrorismen visar sitt fula ansikte så kommer öppenheten att hotas.

Just den här dagen hände inget i riksdagen och ingen politiker kom till skada. Men bara ett stenkast därifrån så hände det. Vår regering håller till på Rosenbad och där slog demokratiterroristerna till istället. Hot och våld mot säkerhetsvakterna för att sedan klättra upp på taket och bassundera ut sina budskap. Polisen har nu gripit fyra personer och jag hoppas verkligen att de kommer få ett sträff som känns i både plånbok och hjärna.
Den här typen av brott är inte acceptabelt och får därför inte skojas bort som något ungdomligt eller roande. För bara ett par veckor sedan var det störande moment på läktaren, sedan främmande vätska som sprutades i kammaren och nu fysiskt hot mot säkerhetsvakter. Vad blir det imorgon, jag vill inte ens tänka tanken.
Vem kommer vilja ta ett politiskt förtroendeuppdrag i framtiden?

Inga kommentarer: