söndag 28 februari 2016

Katastrofregering


Kvällens Agenda och intervjun med Miljöpartiets partisekreterare Anders Wallner är en katastrof från början till slut. I direktsändning får han förklara varför MP inte tror på den politik de själva bestämt inom Regeringen. Inslaget börjar dessutom med att flera kommunalråd säger att språkröret Åsa Romson inte alls talade för dem när hon grät under presskonferensen och berättade att hon tagit detta svåra beslut därför att kommunalråden ville det.
För er som inte sätt inslaget är det bara att gå in och titta själva, men var beredda med en skämskudde, för det är pinsamt och plågsamt att titta.

Jag är osäker på om varken Statsministern eller Justitieministern håller med om att Sverige kommer kunna ta in lika många flyktingar som förra året. Strömmen av flyktingar kommer att fortsätta och det är bara naivt att tro att det kommer lösa sig av sig självt.

Mycket oklart hur den här regeringen kommer kunna hålla samman hela mandatperioden. Skulle tror att pressekreterarna på Rosenbad jobbar intensivt och att telefonerna går varma just nu. Kan det vara så att det här var början på miljöpartiets desperata försök att inte tappa ansiktet och rädda det som räddas kan av väljarbasen inför valet 2018.

Inga kommentarer: