tisdag 2 september 2014

Valstugan

Hänger hela förmiddagen i valstugan på Sigmatorget i Västerås och det är full rulle hela dagen. Plötsligt dyker det upp en massa poliser runt scen släpandes på en massa kravallstaket. Sverige demokraternas ungdomsförbund ska hålla torgmöte och med tanka på alla händelser som varit med svenskarnas parti senaste tiden tar polisen säkerheten på största allvar. I Veckan någon saboterat SDs valstuga med graffitti och klotter och med stugan stående i förgrunden ökar sympatierna för SD ännu mer.



Det politiska våldet ökar och den medvetna sabboteringen gör mig riktigt förbannad. Vi har en massa partifolk som ägnar dagarna åt att göra nya affischtavlor och ständigt åka runt och resa upp varandras eller byta ut trasiga. Här håller i alla fall riksdagspartierna ihop, vi hjälps åt att resa varandras. Ingen av oss tjänar på att våldet ökar i samhället.







Cyklar hem relativt tidigt efter att ha delat lite flygblad i regnet med de här två hjältarna. Anledningen till att jag inte står i valstugan hela kvällen är helt enkelt en bedrövlig förkylning som inte riktigt släpper taget. Jag behöver också lite hjälp med att göra en utmaning.

Inga kommentarer: