tisdag 2 september 2014

Avstämmning och flygblad

Vi träffas som vanligt på måndagmornar för att stämma av veckan lite. Det är otroligt mycket som händer just nu både i länet och i Västerås och det är viktigt att vi är på så många platser som möjligt. Det märks att valrörelsen är inne i slutspurten nu för det är mycket som händer på en gång. Jag tar en sväng till valstugan men den är fullt bemannad och det är inte så mycket folk på stan denna morgon så jag cyklar till Carlforska gymnasiet istället där MUFarna kampanjar.

Solen skiner och det är riktigt varmt väder för första gången på flera veckor, kampanjen känns så mycket skönare genast. Kul att vara på skolkampanj igen, det är helt andra frågor och helt annan fokus än i valstugan. Självklart blir det mycket frågor om miljö och skola.

Tar med mig muffarna för att dela lite flygblad en stund. Jag har en massa personvalskort som ska ut och de delar inte ut sig av sig självt, dessutom behöver vi få ut flygblad om att Fredrik och Anders kommer till Västerås under tisdagen.


Rundar av kvällen med partiledardebatt på Aftonbladet TV och sedan Novus mycket trevliga mätning på TV 4. Moderaterna ökar 2% enheter och Sossarna minskar det samma. Det fejkade rödgröna blocket har inte längre en egen majoritet i riksdagen glappet mellan blocken är nere på 7 % enheter. Nu är det match igen.

Inga kommentarer: