måndag 18 augusti 2014

Ingen är den andre lik

Vi gästades av ingen mindre än kollegan Margareta B Kjellin i Västerås i tisdags. Hon var på plats för att debattera äldrefrågor mot socialdemokraterna som talesperson. Debatten var organiserad av SPR och publiken var inte direkt jublande tyvärr. Kändes självklart att vara där och supporta lite.




Maggan gjorde bra ifrån sig och hon lyckas behålla lugnet trotts att socialdemokraterna far med lögner och dessutom lovar en massa kostsamma saker som de inte har ekonomisk täckning för. De vrider och vänder på sanningen och tar inte ansvar för den politik som vi faktiskt kommit överens om tillsammans tidigare. Jag är glad att jag slipper ta den här typen av debatter eftersom jag lätt blir lite arg.



Något som gör mig extra arg är när man talar om pensionärer som ett kollektiv där alla fungerar och skulle göra exakt likadant hela tiden. Människor är olika och det slutar inte bara för att tiden som löntagare är slut, individualliteten fortsätter. Moderaterna har en politik där vi ser alla människor och alla människors unika behov.

Inga kommentarer: