söndag 21 april 2013

Frågestund

Moderaternas förnyelse fortsätter. Ett led i arbetet har varit Moderaternas fem arbetsgrupper vars förslag nu ligger ute för en remissrunda.
Under den senaste veckan har arbetsgruppernas ordförande svarat på frågor via moderaternas twitterkont @nya_moderaterna. I fredags var det arbetsgruppen "Framtidslandet för klimat och hållbarhet" som stod på tur och jag stod för svaren på kontot i min roll som ordförande för gruppen.


Det här blir sista punkten på PRAO Oscars vecka. Efter att ha följt med i riksdagsarbetet i en vecka hoppas jag han fått två stora aha upplevelser. Dels att han sätt hur mycket arbete det ligger bakom till synes väldigt enkla möten och beslut och dels att han fått se hur otroligt roligt det är att arbeta för en idé och en vision av något. Nu får vi se om Oscar bestämmer sig för att arbeta vidare inom politiken eller ej. Jag har inte försökt påtvinga honom några politiska åsikter utan försökt ge honom en liten inblick i det politiska arbetet. Vad du än väljer att göra Oscar så lycka till i livet.

Inga kommentarer: