torsdag 2 juli 2009

På semester

Nu äntligen börjar det, semester.



Jag vet redan nu att jag kommer vara dålig på att uppdatera bloggen under semestern. Men jag ska skriva så fort jag orkar och kan, Min ambition är att lämna både datorn och telefonen hemma så mycket som möjligt och försöka koppla av lite.

Det kommer bli svårt just ny pågår Almedalsveckan och idag började Svenska ordförandeskapet i EU med dunder och brak i Stockholm



Kommande period kan du hitta mig på landet, i Västerås, i hängmattan, på Kreta eller sippande kall öl på en uteservering nära dig. Ha en riktigt trevlig sommar!

onsdag 1 juli 2009

Fantastiska Ukraina


Hemma igen efter några intensiva dagar i Ukraina. Massor av bra deltagare och intressanta föreläsare, och en en otrolig värme kan sammanfatta dagarna. Jag har haft fantastiskt kul och lärt känna en massa nya intressanta människor.


Ukraina är ett nytt land för mig och jag ser fram emot att få arbeta mer med landet framöver. Ukraina är som jag tidigare nämnt strategiskt viktigt för Europa genom som kamp för marknadsfrihet och oberoende från Ryssland. Ukraina genomförde en kraftfull revolution för några år sedan men nu är det dags för att återingen stötta frihetens vänner inför nästa val.